København

Lersø Parkallé 107

2100 København Ø

Odense

Ryttergade 12

5000 Odense C

Cairo
46, Syria St, Mohandeseen, Giza
Cairo 
Om os


Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Om inCaptiva Offshore Solutions

Hans Henrik Groth, CEO - InCaptiva Offshore Solutions from IT Offshore H. Groth IT Offshore on Vimeo.


inCaptiva Offshore Solutions har fokus på CSR og er blandt Danmarks absolut førende indenfor IT outsourcing. Læs om inCaptiva Offshore Solutions og CSR herunder. .

inCaptiva Offshore Solutions
besidder en mangeårig erfaring med software udvikling og i særdeleshed offshore udvikling.  Vi kender udfordringerne med samarbejde på tværs af kulturer og med simultan IT-udvikling på flere forskellige lokationer i verden – vi ved også, hvordan vi eliminerer disse udfordringer og drager fuld nytte af de mange muligheder med offshore udvikling.
 

Vi sikrer den interkulturelle forståelse og uddanner aktivt såvel danske som udenlandske medarbejdere.  Vi sikrer optimal kommunikation ved at anvende de rigtige værktøjer på den rigtige måde.  Vi sikrer en kontinuerlig sikkerhed for vores kunders ejendom.


inCaptiva Offshore Solution’s ODC (Offshore Development Center) i Cairo er nyetableret med stor fokus på medarbejdere tilfredshed og et professionelt miljø, ligesom der er foretaget omfattende CSR investeringer. 
 

Medarbejderne i ODC Cairo er alle højtuddannede og certificeret indenfor deres ekspertise områder, og de er nøje udvalgt med henblik på at kunne arbejde internationalt.


Som kunde handler du direkte med den danske del af inCaptiva Offshore Solutions og alle aftaler følger dansk ret og lov.  Alt backup ligger naturligvis på danske servere og der hersker fortrolighed omkring vores kunders løsninger i hele organisationen.
København

Lersø Parkallé 107

2100 København Ø

Odense

Ryttergade 12

5000 Odense C

Cairo

46, Syria St, Mohandeseen, Giza 

Cairo


              
virk.dk   Microsoft Gold Certified Partner   SKI udvalgt leverandør
 
inCaptiva Offshore Solutions: IT Offshore / IT outsourcing / IT Offshore strategi / Offshore Development / Prince2 certificering / IT projektleder / Onshore / HR outsourcing / Microsoft Team Foundation Server / SharePoint Team Site / Corporate Social Responsibility (CSR) / Gratis ROI beregning / Sitemap